![]() |
Bron: Unsplash |
Het is bijna Pasen. En daar kun je heerlijk van genieten. Met paastakken in een vaas, een mooi gedekte tafel en lekkers voor bij het ontbijt of de lunch. Maar je wilt misschien ook op je koolhydraatinname of suikerinname letten. Omdat je diabetes hebt of omdat je er om een andere reden bewust mee omgaat. Wat de reden ook is, ik heb een leuk recept voor je.
Als ik een fijn recept tegenkom, dan deel ik dit graag met je. Met dit recept kun je zelf een koolhydraatarme paasstol maken. Het is lekker en het staat leuk op tafel! Wat zit er zoal in deze paasstol? Je bakt onder andere met amandelmeel en erythritol. En ook leuk: je maakt zelf de amandelspijs.
Alle ingrediënten en stappen staan beschreven in het recept dat op de website van Voluit leven met diabetes staat. Je vindt de link naar het recept hier: klik hier voor het recept van de koolhydraatarme paasstol.
Tip: met een mooi tafelkleed, fleurige servetten en kaarsjes maak je jouw Paas tafel extra mooi!