Inspirerend bij het maken van en werken aan je doelen: de doelplanner


Doelen: je creëert ze zelf en besteed er energie aan. Het kunnen bijvoorbeeld doelen zijn op het gebied van beweging of voeding. Of misschien vind je het fijn je afvalproces bij te houden en heb je daar doelen voor. Jouw doelen zijn heel persoonlijk. Het opschrijven van deze doelen geeft richting (en een fijne focus om je doelen bij te houden). Een doelplanner is daar een handig hulpmiddel bij! 

In dit artikel deel ik een fijne tip met je. Ik zag deze leuke doelplanner en habit tracker in de stad en ik deel hem graag met je! Hij is gemaakt om je doelen overzichtelijk op te schrijven en je vooruitgang bij te houden.

Het gebruik van een doelplanner kan inspirerend en motiverend werken. Geef hem een mooie plek in je huis, bijvoorbeeld in je keuken of ergens anders in het zicht. Een handig hulpmiddel dus om te werken aan de doelen die voor jou belangrijk zijn! 

(Dit artikel is niet gesponsord, ik kwam de doelplanner tegen en was zelf enthousiast. Deze doelplanner is van Dille en Kamille. Maar ook Søstrene Grene heeft ze in het assortiment.) 


Reacties