Review Chocoladetruffels

In dit artikel test ik de minder suikers chocoladetruffels van Damhert. Toen ik namelijk in een knus restaurantje een chocolade truffel bij mijn koffie kreeg, was ik gelijk verkocht. Ik ging op onderzoek uit om een variant te vinden met minder suiker. Ik vond deze chocoladetruffels van Damhert. Vandaag een review! 

De chocoladetruffels zien er uitnodigend uit en hebben een lekkere bite en een volle chocoladesmaak. Zowel de binnenkant als de buitenkant smaken heerlijk. De binnenkant is lekker zacht. Ik vind dat je aan de zoete volle smaak niets merkt van het feit dat er minder suiker in zit. Een truffel van 10 gram bevat 49 kcal.  Ze zijn gezoet met maltitol. Een klein aandachtspuntje: op de verpakking staat dat je ' zonder zonde'  van deze in suiker verlaagde truffels kunt genieten als je hier op wilt letten omdat er minder suiker in zit. Ik ben van mening dat je zelf je eigen keuze's maakt en dat iets met suiker eten zeker geen ' zonde' is. Jammer dat dit op de verpakking zo genoemd wordt. Minder suiker kan en mag een bewuste keuze zijn. Iets met suiker eten kan ook een bewuste keuze zijn en dat is allebei helemaal goed. Het gaat erom wat jij belangrijk vindt en wat bij jouw lijf past.

Zijn de chocolade truffels een aanrader? Wat mij betreft wel! Ze zijn erg lekker, zeker bij een mok warme koffie. Die smaken combineren extra lekker. Ik vind deze truffels een succes!

In de verpakking zitten 12 truffels. Ik kocht de truffels voor 3, 99 euro.

(De truffels zijn zelf gekocht dus dit artikel is niet gesponsord.) 

Reacties