Fotodagboek April


In dit fotodagboek geef ik je een kijkje in mijn april maand. Het leven bestaat niet alleen maar uit leuke dingen, dat weten we allemaal. Maar de focus regelmatig leggen op de momenten waar je gelukkig van wordt, kunnen je wel helpen bij het werken aan de doelen die voor jou belangrijk zijn. Je haalt er energie, geluk en motivatie uit om door te gaan. Soms kan het helpen even terug te kijken. Ik doe dat door af en toe even door mijn foto's op mijn telefoon heen te gaan. En zo vind ik zelfs in hele drukke weken vaak leuk momentjes terug! En omdat Live Happily Healthy een persoonlijk blog is, deel ik deze leuke momentjes in deze post met jullie.  Hierboven zie je Maastricht, de stad waarin ik woon, op een gezellige ochtend. Ik ging even de stad in voor een koffie date. Het was erg gezellig!

Ook al is het op dit moment meer winter dan lente, in april hadden we al hele mooie en zonnige dagen. Ik ging langs een leuke, kleinschalige markt waar ze deze broden hadden, die heel lekker roken!


Ik koop bloemen! Ik hou van dit soort kleuren en de hortensia is een van mijn lievelingsbloemen.  Het zonnetje scheen lekker!


Dit was een hele lekkere cappuccino, ik ging even koffiedrinken in de stad!


Thuis zijn: koffie drinken, suikervrije appelflappen bakken, lekker rommelen in huis...ik vind dat altijd zo fijn, zeker als er even niets hoeft.


Nog meer koffie en...de nieuwe bloemen staan op tafel!


Zoals jullie misschien inmiddels wel weten, is dit mijn lievelingssportschool! Ik wandel heel graag en het is fijn om te merken dat je conditie vooruit gaat en je sterker wordt. Met dit soort uitzichten vliegt de tijd voorbij!

Wat heb jij allemaal deze maand gedaan? Van welke momentjes werd je gelukkig? Ik wens jullie een mooie nieuwe mei maand en graag tot de volgende keer!