Recept: Gember-thee met honingAls je last hebt van griep of verkoudheid of last heb van je buik dan kan gember thee helpen. Ik ontdekte het deze winter. En al drink ik normaal heel graag, en veel, koffie, deze winter dronk ik ook veel thee met gember en honing. Je maakt het zelf heel makkelijk thuis, vandaag deel ik hoe je deze thee zelf snel maakt!

Pak je favoriete mok, de gember, een thee- ei, mesje en eventueel een snijplank. Was de gember en snij een stukje in kleine blokjes. Je kunt deze los in je mok doen of in het thee-ei als je dit prettiger vindt. Giet er kokend water overheen en laat hem enkele minuutjes staan. Een takje rozemarijn of honing vind ik altijd erg lekker erbij, het maakt de thee nog zoeter en geeft de thee meer smaak. De honing is ook erg fijn bij keelpijn of als je verkouden bent!