Home made Hot Chocolate met marshmallows


Zoals jullie misschien hebben gemerkt is het een tijdje wat stiller geweest op mijn blog, omdat ik druk bezig ben geweest met de laatste maanden van mijn scriptie. Maar vanaf vandaag staan en komen er weer nieuwe artikelen online. Vandaag  deel ik een artikel met recept voor Home made Hot Chocolate. Niet alleen lekker ( en gezellig om te maken) voor Sinterklaas maar het recept is ook lekker voor de winter! Ik hou ontzettend veel van chocolade en maak deze hot chocolate vaak, om lekker op te warmen en om ermee op de bank te kruipen.

Je kunt op deze manier zelf bepalen welke soort melk je neemt, hoeveel cacao je zelf lekker vindt en of je er wel of geen suiker in doet ( handig als je daar op wilt of moet letten). Als je het belangrijk vindt om op de kcal te letten kun je kiezen voor een kleinere mok, de suiker weglaten of kiezen voor magere melk. Wat heb je nodig om deze hot chocolate maken?
  • een paar theelepels cacao, die je gewoon in de supermarkt kunt kopen
  • Melk of een melkvervanger, zoals sojamelk
  • Een grote mok, pannetje en lepel..
  • ...en marshmallows natuurlijk! 
Je maakt de hot chocolate heel makkelijk door de melk te verwarmen in een pannetje of in de magnetron en de cacao toe te voegen. Tot slot kun je nog suiker, stevia of marshmallows toevoegen. Lekker voor na het sporten, het bos, op de bank op zondagmiddag of aan het einde van een lange werkdag!