Hi! Live Happily Healthy is terug!


Live Happily Healthy is terug! Na een lange pauze, waarin ik heb gewerkt aan mijn scriptie en afstudeeronderzoek , ben ik terug. Hi! Live Happily Healthy blijft een persoonlijk blog. Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van een eigen praktijk, waarbij ik persoonlijk advies, voorlichting en workshops wil gaan geven.

Mijn scriptie is bijna af en na mijn afstuderen deze herfst, ga ik me daar volledig op richten. Vanaf nu kun je op mijn blog weer elke week terecht voor korte artikelen, praktische tips en inspiratie die je kunnen helpen bij je energiek, gelukkig en gezond voelen en het werken aan jouw afvaldoelen. Met haalbare tips en praktische ideeën die je gelijk kunt toepassen in je dagelijkse leven. De artikelen staan op dinsdag en donderdag online. Ook kun je mijn blog volgen op Instagram, voor persoonlijke foto's en meer tips. Natuurlijk kun je ook terecht op Facebook en Twitter als je dat leuk vindt. Ik heb er zin in!