Over veranderingen, Live Happily Healthy en mijn scriptie


Deze blogpost schrijf ik met een heel dubbel gevoel. Ik blog inmiddels al een paar jaar en doe dit met veel plezier. Maar op dit moment ben ik ook bezig met een scriptie die veel tijd en energie kost. Na mijn afstuderen wil ik heel graag verder met voeding en een happy & healthy lifestyle. Ik wil graag een eigen praktijk opzetten en ik wil graag verder met voeding en lifestyle. Ik ben op dit moment bezig met het nadenken over de opzet en inhoud en kijk er erg naar uit.
Maar voor nu neem ik even een kleine break om me helemaal te richten op mijn scriptie en onderzoek. En daarna? Daarna is het tijd voor nieuwe plannen, meer healthy and happy lifestyle news en nieuwe content. Ik heb ontzettend veel zin in die toekomst plannen en om de ideeën voor een eigen praktijk uit te gaan werken. Jullie kunnen me gewoon blijven volgen op instagram en twitter, op deze social media zal ik actief blijven en handige tips, artikelen en persoonlijke foto's met jullie blijven delen. Ik zie jullie graag daar. Heel erg bedankt voor jullie berichtjes, vragen, opmerkingen, feedback and samenwerking. Ik wens jullie voor de komende maanden heel veel moois en heel veel happy and healthy geluksmomentjes!

Ciao,
Janneke