Winterwandelingen & afvallen


Het is bijna kerst en daarom is het ook tijd voor fijne vrije dagen of kerstvakantie. Vandaag deel ik een leuk artikel voor mooie winterwandelingen. Ideaal om lekker te bewegen in de vakantie en te genieten van het winterlandschap.
Deze tijd van het jaar zit vol met mooie momenten, lichtjes, winterluchten en lekker eten en drinken. Misschien heb je vakantie of een paar fijne dagen vrij? Waarom zou je tijdens die dagen niet lekker naar buiten gaan? Van bewegen krijg je energie en het is fijn voor je gewicht en je afval-doelen. Ook tijdens de kerstperiode.

Kleed je  warm aan, neem lekkere snacks mee voor onderweg of geniet van een warme chocolademelk of cappuccuno in een leuk tentje onderweg. Dit artikel van het voedingscentrum staat vol met leuke ideetjes.De link met de wandelingen en tips vind je hier: Winterwandelingen en tips. Vind je de wandelingen te lang? Maak dan een kortere wandeling en vind inspiratie in deze wandelingen. Of ga naar het park, de stad of de zee. Het belangrijskte is dat je plezier hebt en lekker in beweging bent als je daar zin in hebt.  Fijne kerstvakantie!

Ciao!
Janneke