Hi!


Hey, leuk je te zien op Live Happily Healthy! Ik ben Janneke en woon in Maastricht. Ik houd van koffie, gezellige momentjes thuis en bij vrienden en familie, reizen, naar de stad gaan en lekker buiten zijn. Ik schrijf graag en heb daarom Live Happily Healthy opgezet, een kleinschalig en persoonlijk blog.

Ik ben bezig met mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming. Daarnaast ben ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente. Door mijn eigen interesse in voeding en beweging ben ik deze opleiding gaan volgen. Bij de University of Aberdeen en Purdue University heb ik online een cursus op het gebied van welzijn, voeding en gewicht gevolgd en afgerond met een certificaat. Daarnaast heb ik als verdieping een opleiding tot (stress)counselor gevolgd. Ik ben eigenaar van Live Happily Healthy. Ik ben bezig met afstuderen en daarnaast ben ik bezig met het met het maken van plannen voor de toekomst waarbij ik graag persoonlijk advies, voorlichting of workshops op het gebied van voeding, afvallen en beweging wil gaan geven.

Bedankt voor je bezoek aan Live Happily Healthy, ik maak graag verder kennis via de website, via een e-mail of via social media.

Ciao!
Janneke