Over mij

Hey, leuk je te zien op Live Happily Healthy! Ik ben Janneke Clemens, woon in Maastricht en ik ben eigenaar van Live Happily Healthy.

Ik houd van koffie, gezellig thuis zijn en afspreken met vrienden en familie, reizen, naar de stad gaan en lekker buiten zijn.

Ik schrijf graag en daarom heb ik Live Happily Healthy opgezet, een kleinschalig en persoonlijk blog. Daarnaast is Live Happily Healthy nu uit aan het breiden, ben ik bezig met een nieuw boek en ga ik ook persoonlijke begeleiding aanbieden met praktische tips, informatie en inspiratie op het gebied van afvallen, voeding en beweging en de dingen die jij graag in je leven wilt veranderen op dat gebied. Mijn belangrijkste uitgangspunt en startpunt daarbij is werken vanuit wat jij belangrijk vindt en de doelen waar jij aan wilt werken, zodat jij elke dag zo energiek en gezond mogelijk kunt voelen zodat je de dingen kunt doen die voor jou belangrijk zijn en waar jij gelukkig van wordt.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente en ik heb mijn Bachelor Culturele en Maatschappelijke Vorming afgerond. Hieronder vind je een overzicht van de diploma's en certificaten die ik in mijn bezit heb:

Bachelor Culturele en Maatschappelijke Vorming
Diploma Gewichtsconsulent
Diploma Counselling
Diploma Stress-counceling
Nutrition and Wellbeing, certificaat
Brain and behavior: regulating body weight, certificaat