maandag 2 april 2018

Fotodagboek Maart


Het is lente! De zon schijnt, het is in de avond lekker lang licht en het is eindelijk ook warm genoeg om lekker in de tuin koffie te drinken. Het was een maand vol tegenstellingen: van sneeuwvlokken in mijn haar en heel veel kou tot weg-regenen bij het boodschappen doen en opwarmen in de zon. Op de bovenste foto zie je een heel gezellig adresje waar ik hot chocolate ging drinken op een grijze, koude vrijdag.


Ik ga boodschappen doen in de regen en na de eerste winkel zie ik er dus zo uit (haha!) Ik kom met storm-en-regen haar weer thuis :) 

Ik werk deze maand ook aan nieuwe artikelen en de start van het inschrijven van Live Happily Healthy bij de kamer van koophandel. Na mijn afstuderen wil ik ook persoonlijke begeleiding gaan aanbieden en ik vind het super leuk en spannend tegelijk om deze stap te zetten en om alles uit te zoeken en te plannen. Binnenkort meer!


 Een groot deel van de maand ben ik heel blij met mijn winterjas  en deze hele warme zachte sjaal, want het is en blijft zo koud!


En er valt nog meer sneeuw! Elke keer denk ik dat het de laatste keer is maar elke keer valt er toch opnieuw sneeuw. Deze foto nam ik toen de zon net opkwam. De sneeuw kraakte super lekker onder mijn laarsjes :)Ik koop tijdschriften en ook kijk ik nog even bij de bloemist bij de supermarkt, die heeft altijd van die mooie dingen, deze vaasjes met ranonkels zagen er zo leuk uit!

In dit straatje is het nog winter, iets verderop bij de Maas is het...


...eindelijk lente! De lucht is opeens heel mooi blauw en al is het nog heel koud, ik ga even naar Wijck om van de zon te genieten.


Op deze zaterdag neem ik bloemen mee!  


Bij een tuincentrum kijk ik voor verse kruiden en pioenrozen, een van mijn lievelingsbloemen...En besluit ik voor appeltaart te gaan (maar zoals je ziet was het nog lastig kiezen :) )


Tijd voor een roadtrip met nog meer sneeuw!! Het was superstil in het bos en de net gevallen sneeuw was echt heel erg mooi...


Omdat het koud en guur is en blijft en ik nog heel veel appels in huis heb, besluit ik om zelf appelflappen te maken.


Ik kom deze lente/paas takken tegen voor thuis, ik vind ze erg leuk maar ik kies uiteindelijk toch voor takken uit de tuin omdat ik die toch nog overhad na het snoeien.


Dit is een van mijn lievelingsplekjes in huis, aan de keukentafel met zon, net voordat de dag start.


Ik werk aan nieuwe artikelen en de nieuwe plannen voor mijn praktijk! 


Ook maak ik het huis gezellig met paastakken, paasversieringen, kaarsjes (en chocolade) en kijk ik even bij de verse bloemen.


En met deze paasfoto sluit ik mijn fotodagboek af voor deze maand. Hoe was jullie maand?
Tot volgende week!