dinsdag 6 maart 2018

Fotodagboek Januari & Februari


Terwijl ik dit dagboek maak, is het buiten ontzettend koud, komt er morgen nog sneeuw aan maar zit er ook alweer lente in de lucht. De dagen worden steeds een beetje langer en ik heb zin in de lente!  De afgelopen weken waren op gezondheidsvlak niet gemakkelijk, maar omdat ik geloof dat je ook in moeilijkere periodes moet genieten wanneer dat kan, deel ik vandaag toch deze fijne momenten met jullie. Hierboven zie je een foto van het stadspark in Maastricht op een hele koude maar hele mooie ochtend, het was super rustig en dan is het altijd leuk om in de stad te zijn! Klik even verder als je de rest van het fotodagboek wilt zien!Ik geef mijn eindpresentatie bij de opdrachtgever voor het onderzoek van mijn scriptie in de eerste week van januari, officieel heb ik nog vakantie maar voor deze middag pak ik mijn tas en laptop. Het was zo fijn om dit af te sluiten en daarmee de periode bij mijn opdrachtgever af te sluiten!


Dit is Duitsland, in Monschau, een ontzettend leuk dorpje niet zo heel ver rijden van Maastricht. Wat lijkt dit alweer lang geleden! Deze foto is gemaakt in het allerlaatste weekend van mijn kerstvakantie. De kerstverlichting hing nog in het dorpje, zo leuk! Ik was er nog nooit geweest en ga zeker een keertje terug.  In een van de straatjes kwam ik dit leuke koffie winkeltje tegen, waar ik natuurlijk even binnen moest kijken. Het rook er in ieder geval ontzettend lekker!


Movie time, met chocolade natuurlijk :)


En na heel wat grijze weken was het fijn om af en toe een stukje blauwe lucht te zien, zoals hier in het bos :)


Bij de winter hoort gezelligheid, dus ik doe in de middag vaak al de kaarsjes aan...


...en ik drink veel thee! Deze groene thee met jasmijn is super lekker, helemaal met een beetje honing!


Er zijn weer bolletjes! Ik heb geen hele groene vingers (zelfs een cactus heeft het bij mij een keer niet gered haha)  maar bolletjes op tafel staan altijd zo leuk. Ik neem blauwe druifjes mee en het voelt gelijk al een klein beetje als lente in huis.


Ik volg een online cursus op het gebied van voeding en gewicht in het begin van het jaar en het was pittig en leuk tegelijk! Helemaal fijn als na de cursus mijn certificaat in de bus valt :)


De blauwe druifjes bloeien! ( zeg je dat zo?) en ik drink lekker koffie...

...en in de middag gaan de kaarsjes weer aan. 


Zo fijn om er even uit te zijn, in dit gezellige tentje ga ik even wat drinken, het is gezellig binnen en heel koud buiten. De open haard is aan binnen en het is erg warm binnen gelukkig! 


Sneeuw! Ik moet altijd naar buiten als het sneeuwt, ook al is het koud :) Deze kraakte zo lekker onder mijn laarsjes!


...en voor de sneeuw zag ik deze bolletjes nog! Het voorjaar leek er toen echt aan te komen!


Superblauwe luchten...


.. en hele grijze zaterdagen! Dit is een prachtig kasteel, net buiten de stad. Altijd mooi om even langs te rijden :)


Ik zit lekker veel op de bank, hier lees ik een nieuw tijdschrift met een hele zachte en warme deken in de buurt :)Een paar weken geleden kocht ik deze roosjes, gewoon in de supermarkt. Ze bloeien zo mooi, in de lente ga ik ze in de tuin planten. Mijn agenda blijft voorlopig even leeg, en ik ben blij dat ik op die manier rustig aan kan doen nu.
Ik maak appelflappen uit de oven met heel veel verse appel en kaneel. Ze zijn super makkelijk om te maken en super lekker!

En met deze thee (in een coffeebar) sluit ik dit fotodagboek af! Hoe waren jullie maanden? Ik hoop fijn! Volgende week staat er weer een nieuw artikel online, heel graag tot dan!