dinsdag 5 december 2017

Fotodagboek November


Hoe was jullie November? In November zat ik heel wat uren achter mijn laptop aan de keukentafel, de plek waar ik thuis het allerliefste werk omdat het gezellig werkt en ik zo dichtbij het koffieapparaat zit :). Ook in de weekenden moest ik helaas aan mijn scriptie werken maar tussendoor was er ook nog genoeg tijd voor het bos, gezellige afspraken met familie en vrienden en koffie. De maand begon nog heel zonnig, maar daarna werd het echt herfst en terwijl ik dit schrijf, vallen buiten de eerste sneeuwvlokken.
Dit lijkt alweer heel lang geleden, en was een van de allerlaatste mooie, gouden herfstdagen. Net niet meer warm genoeg om zonder jas buiten te zijn, maar de zon was nog heel warm. Ik haalde gelijk even een lekker broodje voor de lunch thuis.


In November kroop ik vaak na een warme douche s' avonds op de bank na een lange werkdag, zeker toen het elke week weer eerder donker werd. Na een drukke dag vind ik dat superfijn, lekker met kaarsjes en een film ( ik heb When Harry met Sally al zo vaak gezien maar hij blijft leuk).Ik ging even naar de bakker omdat bezoek langskwam, altijd gezellig. En ik was gelijk weer even terug in de buurt waar ik heb jarenlang heb gewoond en dat was misschien nog wel het allerleukst even :)


Naar buiten voordat ik aan het werk ga! Als er een geurkaars met de geur van herfst en herfstbladeren zou bestaan zou ik hem zo graag willen hebben :)Back to work! Met notitieboek en markers ( de blauwe marker zat uiteindelijk zelfs op mijn gezicht die dag :) )


Ik heb een nieuwe agenda voor volgend jaar gekocht, ik heb een tijdje een agenda in mijn telefoon bijgehouden maar dat werd een kleine mini-ramp :)  


Meer koffie en meer uren achter mijn laptop ( met een hele stapel boeken op de achtergrond)


Even naar de Kerstmarkt, het was nog wat vroeg zo in November maar er was een kerstmarkt in de buurt en ik had zin om even langs te gaan, het was gezellig!


...en daarna nog even naar het bos. Het was koud maar de zon kwam zo mooi door!


Als je dan toch moet werken s' avonds, dan maar met een kaarsje aan en chocolade bij de hand :)


...en over chocolade gesproken, deze letters kwam ik tegen net voor Sinterklaas. ZO mooi en ze zien er ook zo lekker uit!


Lekker thuis... 


Novemberdagen met heel veel zon zijn het allermooist... en nu is het alweer December, staan de kerstbomen alweer te koop en hangen de eerste kerstlichtjes bij iedereen in de tuin en voor het raam. December wordt hopelijk een drukke en gezellige maand. Dit dagboek was wat korter dan normaal, met vooral heel veel werk maar hopelijk heb ik volgende maand meer vrije tijd! Wat zijn jullie plannen? Volgende week staat er weer een nieuw artikel online, dit keer met tips over afvallen en de feestdagen. Graag tot dan!